MENU ESTRELLA INDUSTRIA              (CERRADO POR OBRAS)

PRIMER PLATO

Parrillada de verdura a la plancha / Graellada de verdura a la planxa

Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal / Plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre

Huevos rotos con patatas paja cabreados / Ous trencats amb patates palla cabrejats

Puerros gratinados con jamón y queso / Porros gratinats amb pernil i formatge

Risotto de vegetales con jamón dulce / Risotto de vegetals amb pernil dolç

Carpaccio de bacalao y salmón a la vinagreta de rúcula / Carpaccio de bacallà i salmó a la vinagreta de ruca

Calamarcitos a la plancha / Calamarcets a la planxa

 

 

SEGUNDO PLATO

Taco de bacalao a la llauna / Tac de bacallà a la llauna

Confit de pato a la naranja caramelizado / Confit d’ànec a la taronja caramelitzat

Arroz caldoso con rape, gambas y cigalas/arròs caldòs amb rap, gambes i escamarlans

Pies de cerdo a la brasa con chimichurri / Peus de porc a la brasa amb chimichurri

Solomillo de cerdo mar y montaña / Filet de porc mar i muntanya

Costillas y michanas de cordero a la brasa con guarnición / Costelles i mitjanas de xai a la brasa amb guarnició

Dorada al horno o a la sal / Orada al forn o a la sal

 

 

POSTRE : A elegir entre: Brownie con bola de helado o sorbete de limón con cava o crema catalana

BEBIDA :  Una botella de Faustino VII (cada 4 personas), Agua o 1/4 de cerveza i café

12,95   iva incluido

 

MENÚ   DIARIO INDUSTRIA  (DE LUNES A VIERNES) (CERRADO POR OBRAS)

PRIMER PLATO

Espinacas naturales frescas salteadas con pasas, piñones y huevo frito / Espinacs naturals fresques saltejades amb panses, pinyons i ou fregit

Huevo al plato con queso y jamón / Ou al plat amb formatge i pernil

Tempura de verduras y hortalizas / Tempura de verdures i hortalisses

Lentejas a la riojana / Llenties a la riojana

Ensalada César / Amanida Cèsar

Tallarines a la crema de queso de cabra / Tallarins a la crema de formatge de cabra

Fideuá a la marinera con all i oli / Fideuà a la marinera amb all i oli

 

SEGUNDO PLATO

Pescado del dia / Peix del dia

1/4 Pollo al horno con limón / 1/4 Pollastre al forn amb llimona

Churrasco de ternera a las finas hierbas / Xurrasco de vedella a les fines herbes

Butifarra 2 gustos a la brasa con guarnición / Botifarra 2 gustos a la brasa amb guarnició

San jacobo con jamón dulce y queso / Sant Jacobo amb pernil dolç i formatge

Paella de bacalao y setas / Paella de bacallà i bolets

Pizza con champiñones, calabacín y queso light / Pizza amb xampinyons, carbassó i formatge light

 

 

POSTRE :  A elegir entre la variedad del dia

BEBIDA: pan,vino,agua sin gas o cerveza

9,50 sin café                                                                                         9,80 con café

 

 

MENÚ ESTRELLA DIPUTACiÓN

23/10/2017

 

PRIMER PLAT

  1. PARRILLADA DE VERDURAS A LA PLANCHA / graellada de verdures a la planxa
  2. HUEVOS ROTOS CON PATATAS PAJA, CHORIZO Y MORCILLA / ous trencats amb patates palla,xoriço i botifarra
  3. PLATO DE JAMÓN IBÉRICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibéric tallat a ma amb pa de vidre
  4. ENSALADA CON AGUACATE Y GAMBAS A LA VINAGRETA / amanida amb alvocat i gambes a la vinagreta
  5. CREMA DE MARISCO CON PICATOSTES / crema de marisc amb picatostes
  6. CANELONES DE CARNE CON BECHAMEL DE PIMIENTO GRATINADO CON QUESO / canelons de carn amb beixamel de pebrot gratinat amb formatge
  7. MILHOJAS DE BERENJENA, POLLO, ESPINACAS Y QUESO / millfulls de albergínia, pollastre, espinacs i formatge

 

SEGON PLAT

8. ARROZ CALDOSO CON GAMBAS Y CIGALAS / arròs caldòs amb gambes i escamarlans

9. TACO DE BACALAO AL PILPIL / tac de bacallà al pilpil

10. 1/2 POLLO A LA BRASA / 1/2 pollastre a la brasa

11. COSTILLAS Y MITJANAS DE CORDERO A LA PLANCHA CON GUARNICIÓN / costelles i mitjanes de xai a la planxa amb guarbició

12. CALAMARCITOS ENCEBOLLADOS AL VINO BLANCO / calamarcets amb ceba al vi blanc

13. SECRETO IBÉRICO ADOBADO A LA BRASA CON PATATAS PAJA / secret ibèric adobat a la brasa amb patetes palla

14. SOLOMILLO MAR Y MONTAÑA / filet mar i muntanya

 

POSTRE : A ELEGIR ENTRE:

sorbete de limón con cava o coulant con bola de helado o flan con nata

 

BEBIDA:  Agua sin gas,Faustino VII (cada 4 personas) o 1/4 de cerveza i café

 

12,95 iva incluido

 

MENÚ DIARIO DIPUTACIÓN    (DE LUNES A VIERNES)

LUNES 23/10/2017

 

PRIMER PLAT

  1. MACARRONES A LA BOLOÑESA / macarrons a la bolonyesa
  2. JUDÍAS VERDES SALTEADAS CON JAMÓN / judías verds saltejades amb pernil
  3. SOPA DE PESCADO CON ARROZ / sopa de peix amb arrós
  4. FIDEUA A LA MARINERA CON ALL I OLI / fideua a la marinera amb all i oli
  5. TORTILLA DE AJOS TIERNOS / truita d’alls tendres
  6. LENTEJAS CASERAS TASCA I VINS / llenties casolanes tasca i vins

 

SEGON PLAT

7. FILET DE MERLUZA A LA ANDALUZA / filet de lluç a l’andalusa

8. PAELLA DE VERDURA / paella de verdures

9. MUSLO DE POLLO AL HORNO CON SUS HIERBAS / cuixa de pollastre al forn amb els seus herbes

10. RAGUT DE TERNERA EN SU SALSA / ragut de vedella teva salsa

11. BUTIFARRA DE CARNE A LA BRASA / botifarra de carn a la brasa

12. HAMBURGUESA A LA PLANCHA CON SALSA PIMIENTO / hamburguesa a la plancha amb salsa pebrot

 

POSTRE :  A escoger entre la variedad del día

pan,vino,agua sin gas o cerveza

     5,50 sin café                                5,95 con café