MENU ESTRELLA INDUSTRIA              (CERRADO POR OBRAS)

PRIMER PLATO

Parrillada de verdura a la plancha / Graellada de verdura a la planxa

Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal / Plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre

Huevos rotos con patatas paja cabreados / Ous trencats amb patates palla cabrejats

Puerros gratinados con jamón y queso / Porros gratinats amb pernil i formatge

Risotto de vegetales con jamón dulce / Risotto de vegetals amb pernil dolç

Carpaccio de bacalao y salmón a la vinagreta de rúcula / Carpaccio de bacallà i salmó a la vinagreta de ruca

Calamarcitos a la plancha / Calamarcets a la planxa

 

 

SEGUNDO PLATO

Taco de bacalao a la llauna / Tac de bacallà a la llauna

Confit de pato a la naranja caramelizado / Confit d’ànec a la taronja caramelitzat

Arroz caldoso con rape, gambas y cigalas/arròs caldòs amb rap, gambes i escamarlans

Pies de cerdo a la brasa con chimichurri / Peus de porc a la brasa amb chimichurri

Solomillo de cerdo mar y montaña / Filet de porc mar i muntanya

Costillas y michanas de cordero a la brasa con guarnición / Costelles i mitjanas de xai a la brasa amb guarnició

Dorada al horno o a la sal / Orada al forn o a la sal

 

 

POSTRE : A elegir entre: Brownie con bola de helado o sorbete de limón con cava o crema catalana

BEBIDA :  Una botella de Faustino VII (cada 4 personas), Agua o 1/4 de cerveza i café

12,95   iva incluido

 

MENÚ   DIARIO INDUSTRIA  (DE LUNES A VIERNES) (CERRADO POR OBRAS)

PRIMER PLATO

Espinacas naturales frescas salteadas con pasas, piñones y huevo frito / Espinacs naturals fresques saltejades amb panses, pinyons i ou fregit

Huevo al plato con queso y jamón / Ou al plat amb formatge i pernil

Tempura de verduras y hortalizas / Tempura de verdures i hortalisses

Lentejas a la riojana / Llenties a la riojana

Ensalada César / Amanida Cèsar

Tallarines a la crema de queso de cabra / Tallarins a la crema de formatge de cabra

Fideuá a la marinera con all i oli / Fideuà a la marinera amb all i oli

 

SEGUNDO PLATO

Pescado del dia / Peix del dia

1/4 Pollo al horno con limón / 1/4 Pollastre al forn amb llimona

Churrasco de ternera a las finas hierbas / Xurrasco de vedella a les fines herbes

Butifarra 2 gustos a la brasa con guarnición / Botifarra 2 gustos a la brasa amb guarnició

San jacobo con jamón dulce y queso / Sant Jacobo amb pernil dolç i formatge

Paella de bacalao y setas / Paella de bacallà i bolets

Pizza con champiñones, calabacín y queso light / Pizza amb xampinyons, carbassó i formatge light

 

 

POSTRE :  A elegir entre la variedad del dia

BEBIDA: pan,vino,agua sin gas o cerveza

9,50 sin café                                                                                         9,80 con café

 

 

MENÚ ESTRELLA DIPUTACiÓN

24/10/2017

 

PRIMER PLAT

 

1. GAMBAS Y CALAMARCITOS A LA PLANCHA CON AJO Y PEREJIL / gambes i calamarcets a la planxa amb all i julivert / prawns and squid grilled with garlic and parsley
2. CROQUETAS DE POLLO Y JAMÓN SOBRE BASE DE VERDURITAS / croquetes de pollastre i pernil casolanes sobre base de verduretes / chicken and ham croquettes on a vegetable base
3. VARIADO DE TOMATES CON VENTRESCA DE ATUN / variat de tomàquets amb ventresca de tonyina / varied tomato with tuna belly
4. PARRILLADA DE VERDURAS A LA PLANCHA / graellada de verdures a la planxa / grilled vegetables grilled
5. HUEVOS ROTOS CON PATATAS PAJA Y SOBRASADA / ous trencats amb sobrassada / broken eggs with sobrasada
6. PLATO DE JAMÓN IBERICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre / hand-cut iberian ham dish with crystal bread
7. CREPS DE ESPINACAS CON FRUTOS SECOS CARAMELIZADOS / creps d’espinacs amb fruits secs caramel•litzats / spinach crepes with caramelized nuts

SEGOND PLAT

8. SOLOMILLO DE CERDO SOL Y SOMBRA / filet de porc sol i sombra / pork tenderloin in the sun and shade
9. DORADA AL HORNO O A LA SAL / orada al forn o a la sal / baked golden or salt
10. TACO DE BACALAO A LA PLANCHA CON BASE DE VERDURAS Y CAPA DE ROMESCO / tac de bacallà a la planxa amb base de verdures i capa de romesco / grilled cod taco with vegetable base and Romesco layers
11. ARROZ CALDOSO CON RAPE Y GAMBAS / arròs caldós amb rap i gambes / rice with anchovies and monkfish
12. 1/2 PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA CON GUARNICION / 1/2 graellada de carn a la brasa amb guarnició / grilled meat grilled with garnish
13. BUTIFARRA DEL PEROL DESPARRAMADA SOBRE BASE DE JUDIAS CON CEBOLLA CARAMELIZADA / botifarra de l’perol / butifarra of the pear sprinkled on a vean base with caramelized onions
14. PIES DE CERDO A LA BRASA CON CHIMI-CHURRI / peus de porc a la brasa amb chimi-churri / grilled pork feet with chimi-churri

 

POSTRE : A ELEGIR ENTRE:

sorbete de limón con cava o coulant con bola de helado o pudin casero con nata

 

BEBIDA:  Agua sin gas,Faustino VII (cada 4 personas) o 1/4 de cerveza i café

 

12,95 iva incluido

 

MENÚ DIARIO DIPUTACIÓN    (DE LUNES A VIERNES)

MARTES 24/10/2017

 

PRIMER PLAT

1. ESPINACAS FRESCAS A LA CATALANA / espinacs frescos a la catalana / catalonian fresh spinach
2. TALLARINES AL AJILLO / tallarines amb alls / garlic noodles
3. ENSALADA CAPRESE / amanida caprese / caprese salad
4. POTAJE DE GARBANZOS CON BACALAO Y HUEVO DURO / potatge de cigrons amb bacallà i ou dur / chickpea stew with cod and hard boiled egg
5. REVOLTILLO DE SETAS Y BUTIFARRA DEL VIC / remenat de bolets i botifarra de l’vic / mushroom soup and butifarra of the vic
6. MUSAKA DE BERENJENA CARNE AL GRATEN / musaka d’albergínia a l’graten / musaka aubergines to graten

7. HABAS A LA CATALANA / faves a la catalana / catalonian broad bean

 

SEGON PLAT

8. CONEJO AL AJILLO / conill amb alls / garlic rabbit
9. CODILLO DE CERDO HORNEADO AL BRANDY / garró de porc enfornat a brandy / brandy baked pork knukle
10. REDONDO DE TERNERA CON SALSA DE ALMENDRAS / rodó de vedella amb salsa d’ametlles / round veal with almond sauce
11. PAELLA DE POLLO Y COSTILLAR DE CERDO / paella de pollastre i costellam de porc / chicken paella and pork ribs
12. PESCADO DEL DIA / peix del dia / fish of the day
13. CHULETA DE CERDO ADOBADA A LA BRASA / chuleta de porc adobad a la brasa / grilled pork chops
14. PIZZA MARGARITA CON TOMATE CHERRY Y OREGANO / pizza margarita amb tomàquet cherry i orenga / pizza margarita with cherry tomatoes and oregano

 

POSTRE :  A escoger entre la variedad del día

pan,vino,agua sin gas o cerveza

     9,50 sin café                                9,95 con café