MENU FESTIVO INDUSTRIA

PRIMER PLATO
Graellada de verdures a la planxa/Parrillada de verduras a la plancha

Ous trencats amb patates palla ,xoriço,botifarró i alls tendres/Huevos rotos con patatas paja ,chorizo,morcilla y ajos tiernos

Plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre/Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal

 

Pop a feira/Pulpo a feira

Risotto de bolets de temporada amb encenalls de pernil i parmesà/Risotto de setas de temporada con virutas de jamón y parmesano

Gambes amb gabardina/Gambas con gabardina

Tabla de formatges internacionals/Tabla de quesos internacionales

Amanida mezclum amb alvocat a la vinagreta de gules/Ensalada mezclum con aguacate a la vinagreta de gulas

Paella de musclos i cloïses a la marinera/Paella de mejillones y almejas a la marinera

 


SEGUNDO PLATO

Arròs caldós amb gambes pelades i musclos/Arroz caldoso con gambas peladas y mejillones

1/2 graellada de carn/Media parrillada de carne

Calamarcets a la planxa amb all i juliverd/Calamarcitos a la plancha con ajo y perejil

Confit d’ànec amb fruits vermells caramel-litzats/Confit de pato con frutos rojos caramelizados

Peus de porc a la brasa amb ximixurri/Pies de cerdo a la brasa con chimichurri

Filet de porc a la brasa amb salsa 4 formatges/Solomillo de cerdo a la brasa con salsa 4 quesos

Orada al forn amb patata fornera/Dorada al horno con patata panadera

Costelles i mitjanes de cabrit a la planxa amb guarnició/Costillas y medianas de cabrito a la plancha con guarnición

Tall de bacallà amb pebrot del piquillo i all cremat/Taco de bacalao con pimiento del piquillo y ajo quemado

 

 

POSTRE : A elegir entre la variedad del dia
BEGUDA : Aigua sense gas,Faustino vii (cada 4 persones),Copa de cervesa i café

21,95   iva incluido

 

MENU DIARIO VIERNES  INDUSTRIA (DE LUNES A VIERNES)

PRIMER PLATO
Gaspatxo andalús amb la seva picada/Gazpacho andaluz con su picadillo

Arròs a la cubana/Arroz a la cubana

Amanida grega amb orenga i olives negres/Ensalada griega con orégano y olivas negras

Bledes naturals amb patata al vapor/Acelgas naturales con patata al vapor

Ou al forn amb xampinyons/Huevo al horno con champiñones

Variat de pasta als 4 formatges/Variado de pasta a los 4 quesos

Xatonada de vilanova/Xatonada de vilanova

 

 

SEGUNDO PLATO
Peix del dia/Pescado del dia

Fricandó de vedella a la jardinera/Fricandó de ternera a la jardinera

1/4 graellada de carn/Cuarto parrillada de carne

Paella de calamars i alls tendres/Paella de calamares y ajos tiernos

Garró de porc al forn/Codillo de cerdo al horno

Platet de xai al rom cremat/Platillo de cordero al ron quemado

Pizza margarida amb tomàquet cherry/Pizza margarita con tomate cherry

 

POSTRE : Elegir entre la variedad del dia
pan,vino,agua sin gas o cerveza

9.50 sin café                                                                                         9.80 con café

 

 

MENU FESTIVO SABADO DIPUTACION

PRIMER PLATO
Graellada de verdures a la planxa/Parrillada de verduras a la plancha

Plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre/Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal

Ous trencats amb patates palla i encenalls de pernil iberic/Huevos rotos con patatas paja y virutas de jamón ibérico

Amanida de gambes i gules amb allada i vinagreta/Ensalada de gambas y gulas al ajillo con vinagreta

Pop a la gallega/Pulpo a la gallega

Musclos a la marinera/Mejillones a la marinera

Timbal d’escalivada amb formatge de cabra/Timbal de escalibada con queso de cabra

Mariscada a la planxa amb all i juliverd/Mariscada a la plancha con ajo y perejil

 


SEGUNDO PLATO

Arròs caldós amb rapi gambes/Arroz caldoso con gambas y rape

1/2 graellada de carn a la brasa/Media parrillada de carne a la brasa

Orada al forn amb bolets de temporada/Dorada al horno con setas de temporada

Calamarcets a la planxa amb guarnició/Calamarcitos a la plancha con guarnición

Costelles i mitjanes de xai a la brasa amb pebrots del piquillo/Costillas y medianas de cordero a la brasa con pimientos del piquillo

1/2 pollastre a la graella amb guarnició/Medio pollo a la brasa con guarnición

Tac de bacallà amb base d’espinacs i gratinat amb all i oli/Taco de bacalao con base de espinacas gratinado con all i oli

Filet de porc a la mostassa antiga/Solomillo de cerdo a la mostaza antigua

POSTRE : A ELEGIR  Flan casero con nata,tarta tiramisú,sorbete de limón a la menta o pijama
BEGUDA : Aigua sense gas,Faustino vii (cada 4 persones),Copa de cervesa i café

19,95   iva incluido

 

MENU DIARIO VIERNES  DIPUTACION (DE LUNES A VIERNES)

PRIMER PLATO
Gaspatxo andalús amb la seva picada/Gazpacho andaluz con su picadillo

Bledes fresques amb calamarcets/Acelgas frescas con calamarcitos

Arròs a la cubana enriquit/Arroz a la cubana enriquecido

Amanida de bacallà amb tonyina/Ensalada de bacalao con atún

Musclos de roca a la marinera/Mejillones de roca a la marinera

Potatge de mongetes pintes amb costellam de porc/Potaje de judías pintas con costillar de cerdo

Perles de meló amb pernil/Perlas de melón con jamón

 

 

SEGUNDO PLATO

Carn magra amb salsa de fruits del bosc/Carne magra con salsa de frutos del bosque

1/4 graellada de carn/Cuarto parrillada de carne

Calamars a l’andalusa/Calamares a la andaluza

Arròs negre amb sipia/Arroz negro con sepia

Osobucco al forn amb vi negre/Osobucco al horno con vino tinto

Mandonguilles a la jardinera/Albóndigas a la jardinera

Pizza de carbassó i xampinyons/Pizza de calabacín y champiñones

 

POSTRE : Elegir entre la variedad del dia
pan,vino,agua sin gas o cerveza

9.50 sin café                                                                                         9.95 con café