MENÚ DIARI

(1 PRIMER + 1 SEGON + POSTRES -PER EMPORTAR -PER NOMES 4,50€)

PRIMER PLAT:

  • MONGETES BLANQUES ESTOFADES AMB XORIÇO / judías blancas estofadas con chorizo
  • GASPATXO ANDALÙS/ gazpacho andaluz
  • AMANIDA TROPICAL AMB SALSA ROSA/ ensalada tropical con salsa rosa
  • VARIAT DE PASTA A LA CREMA ROQUEFORT/ variado de pasta a la crema roquefort
  • MELÓ AMB PERNIL DEL PAÍS/ melón con jamón del país
  • ESPÁRRRECS VERDS SALTEJATS AMB PERNIL / espárragos verdes salteados con jamón
  • CASSOLA D’OUS A LA MALLORQUINA / cazuela de huevos a la mallorquina
  • SEGON PLAT
  • PEIX DEL DIA / pescado del dia
  • PAELLA DE VERDURES / paella de verduras
  • CONILL ALS ALLS / conejo al ajillo
  • PIZZA IBÈRICA
  • OSSOBUCO ROSTIT AL FORN AMB VERDURA/ ossobuco rustido al horno con verdura
  • ROTLLETS DE POLLASTRE AMB BACÓ / rollitos de pollo con bacón
  • PLAT COMBINAT DE BOTIFARRRA 2 GUSTOS AMB PATATES I OU / plato combinado de butifarra 2 gustos con patatas y huevo
  • POSTRES:a elegir entre la variedad del dia

pan , 1/4 de agua sin gas , caña de cerveza o 1/4 de vino de la casa

    PREU MENÚ                                             MENÚ +CAFÉ

  9,50             9,95

                       MENÚ ESTRELLA

PRIMER PLAT:

  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA /parrillada de verduras
  • OUS CABREJATS AMB PATATES PALLA MAR I MUNTANYA /huevos cabreados con patatas paja mar y montaña
  • MUSCLOS A LA VINAGRETA / mejillones a la vinagreta
  • VARIAT DE BOLETS AMB BOTIFARRA DE VIC / variado de setas con butifarra de Vic
  • AMANIDA TÈBIA / ensalada tibia
  • CARGOLS A LA LLAUNA / caracoles a la llauna
  • PLAT DE PERNIL IBÈRIC AMB PÀ DE VIDRE / plato de jamón ibérico con pan de cristal

SEGON PLAT

  • ARRÒS CALDOS AMB GAMBES I ESCAMARLANS /arroz caldoso con gambas y cigalas
  • CONFIT D’ANEC A LA TARONJA / confit de pato a la naranja
  • ORADA AL FORN O A LA SAL /dorada al horno o a la sal
  • COSTELELS I MITJANES DE CABRIT A LA PLANXA / costillas y michanas de cabrito a la plancha
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB FINES HERBES/ pies de cerdo a la brasa con finas hierbas
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA / taco de bacalao a la llauna
  • ½GRAELLADA DE CARN A LA BRASA /1/2 parrillada de carne a la brasa

POSTRE: A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

PAN , ¼ DE AGUA SIN GAS , ¼ DE VINO DE LA CASA O CAÑA DE CERVEZA Y CAFE

SIN GASEOSA

               12.95IVA INCLUIDO

EXTRAS APARTE