MENÚ FESTIU

PRIMER PLAT:

  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA /parrillada de verduras
  • SALMOREJO AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC I OU DUR
  • CASSOLA DE GULES I GAMES ALS ALLS
  • AMANIDA DE TOMAQUET VARIAT AMB VENTRESCA DE TONYINA
  • MUSCLOS I CLOÏSES A LA MARINERA
  • PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB SALSA DE GAMBES
  • ASSORTIMENT D’EMBOTITS IBÈRICS AMB FORMATGE MANXEC
  • POP A LA FEIRA AMB PATATES CACHELO 
  • PLAT DE PERNIL IBÈRIC AMB PÀ DE VIDRE / plato de jamón ibérico con pan de cristal

SEGON PLAT

  • ARRÒS CALDOS AMB RAP  I GAMBES  /arroz caldoso con rape y gambas
  • ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMICHURRI
  • COSTELLES I MITJANES DE XAI A LA BRASA AMB GUARNICIÓ/ costillas y michanas de cordero a la brasa con guarnición
  • ORADA AL FORN O A LA SAL 
  • CONFIT D’ANEC A LA TARONJA 
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA
  • CABRIT AL FORN AL ESTIL ARANDA

POSTRE: A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

PAN , ¼ DE AGUA SIN GAS , UNA BOTELLA DE FAUSTINO VII -entre4 personas – O COPA DE CERVEZA Y CAFE

SIN GASEOSA

              21.95IVA INCLUIDO

EXTRAS APARTE