MENÚ DIARI

(1 PRIMER+ 1 SEGON +POSTRES -PER EMPORTAR – PER NOMES 4,50€)

PRIMER PLAT:

  • CREMA D’ESPÀRRECS AMB PASTA DE FULL I SOBRASSADA / crema de espárragos con hojaldre y sobrasada
  • VERDURES GRATINADES AMB BOTIFARRÓ / verduras gratinadas con morcilla
  • CARXOFES SALTEJADES AMB PERNIL I BOLETS / alcachofas salteadas con jamón y setas
  • GASPATXO ANDALUS/ gazpacho andaluz
  • CANELONS DE TONYINA SOBRE CREMA D’ALBERGINIA / canelones de atún sobre crema de berenjena
  • OUS ESTRELLATS AMB PATATES XIPS I XISTORRA / huevos estrellados con patatas chips y chistorra
  • MONGETES BLANQUES TIO LUCAS/ judias blancas tio Lucas
  • SEGON PLAT
  • SECRET DE PORC ADOBAT A LA BRASA / secreto de cerdo adobado a la brasa
  • PEIX DEL DIA / pescado del día
  • MANDONGUILLES A LA JARDINERA / albondigas a la jardinera
  • PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA / pechuga de pollo a la plancha
  • PAELLA DE SALSITXES AMB MONGETES VERDES/ paella de salchichas con judías verdes
  • BOTIFARRA 2 GUSTOS A LA BRASA AMB PATATES I MONGETES / butifarra 2 gustos con patatas y judías
  • SAN JACOBO DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE / San Jacobo de jamón dulce y queso
  • POSTRES: a elegir entre la variedad del dia

pan , 1/4 de agua sin gas , caña de cerveza o 1/4 de vino de la casa

         PRECIO MENÚ                                   MENÚ +CAFÉ

  9,50            9,80

                     MENÚ ESTRELLA

PRIMER PLAT:

  • TORRADA DE PERNIL / Tosta de Jamón
  • OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA I SOBRASSADA A LA MEL / huevos rotos con patatas paja y sobrasada a la miel
  • MUSCLOS A LA MARINERA / mejillones a la marinera
  • ESPÀRRECS VERDS GRATINATS AMB SALSA TARTARA/ espárrragos verdes gratinados con salsa tartara
  • LASANYA A LA BRASA/ lasaña a la brasa
  • TABLA DE FORMATGES NACIONALS (formatge de cabra al romaní , curat d’ovella , tetilla curat i fumat de vaca , formatge tovalló de cabra i ovella)
  • PLAT DE PERNIL IBÈRIC AMB PÀ DE VIDRE / plato de jamón ibérico con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA BRASA /parrillada de verduras a la brasa

SEGON PLAT

  • ORADA AL FORN AL CAVA /dorada al horno al cava
  • CONFIT D’ANEC AL FORN AMB XOCOLATA/ confit de pato al horno con chocolate
  • ARRÒS CALDOS AMB CALAMARCETS AL SAFRÀ / arroz caldoso con calamarcitos al azafran
  • FILET DE PORC AL VI DE PORTO /solomillo de cerdo al vino de Oporto
  • TAC DE BACALLÀ A L ‘ALL I JULIVERT / taco de bacalao al ajo y perejil
  • ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA AMB PATATES PALLA I PEBROTS DEL PADRÓ/ entrecot de ternera a la brasa con patatas paja y pimientos del padrón -suplement 2 €
  • BOTIFARRA DE PEROL AMB MONGETES / butifarra de Perol con judías

POSTRE: a elegir entre la variedad del dia

Pan , ¼ agua sin gas , “FAUSTINO VII” (una botella entre 4 personas ) o caña de cerveza y café

SIN GASEOSA

                12.95IVA INCLUIDO