MENÚ FESTIU

PRIMER PLAT:

  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA /parrillada de verduras
  • OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA I ENCENALLS DE PERNIL
  • AMANIDA DE LLAMANTOL
  • TAULA FORMATGES INTERNACIONALS (GOUDA , PARMESÀ , MORBIER , TÊTE DE MOINE )
  •  POP A LA FEIRA
  •  PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB SALSA DE GAMBES
  • RISOTTO DE VEGETALS AMB FORMATGE PARMESÀ
  • MILFULLS DE PEBOTS VARIATS AMB FORMATGE DE CABRA
  • PLAT DE PERNIL IBÈRIC AMB PÀ DE VIDRE / plato de jamón ibérico con pan de cristal
  • GASPATXO ANDALÙS 

SEGON PLAT

  • ARRÒS CALDOS AMB RAP I ESCAMARLANS
  • CONFIT D’ANEC AMB FRUITS VERMELLS
  • BOTIFARRA DE PEROL AMB MONGETES CARAMEL.LITZADES
  • ORADA AL FORN AMB HERBES AROMATIQUES
  • SECRET IBÈRIC ADOBAT A LA BRASA
  • ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA AMB PATATES PANADERA
  • TAC DE BACALLÀ AMB SALSA DE TARONJA CARAMEL.LITZADA
  • COSTELLES I MITJANES DE XAI A LA BRASA AMB GUARNICIÓ

POSTRE: A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

PAN , ¼ DE AGUA SIN GAS , ¼ DE VINO DE LA CASA O CAÑA DE CERVEZA Y CAFE

SIN GASEOSA

             21.95IVA INCLUIDO

EXTRAS APARTE