MENÚ DIARI

(1 PRIMER + 1 SEGON + POSTRES -PER EMPORTAR -PER NOMES 4,50€)

PRIMER PLAT:

  • ESPINACS NATURALS AMB BACÓ I OU FREGIT / espinacs naturales con bacón y huevo frito
  • CARXOFES SALTEJADES AMB BOLETS I PERNIL / alcachofas salteadas con setas y jamón
  • VERDURES GRATINADES AMB BOTIFARRÓ / verduras gratinadas con morcilla
  • CANELONS DE TONYINA SOBRE CREMA D’ALBERGINIA / canelones de atún sobre crema de berenjena
  • MONGETES BLANQUES TIO LUCAS/ judías blancas tio Lucas
  • MELÓ AMB PERNIL / melón con jamón
  • GASPATXO ANDALÙS / gazpacho andaluz
  • SEGON PLAT
  • PAELLA DE SALSITXES I COSTELLES DE PORC / paella salchichas y costillas de cerdo
  • PEIX DEL DIA / pescado del dia
  • XURRASCO AL FORN AMB FINES HERBES/ churrasco al horno con finas hierbas
  • TORRADA PEPITO
  • BROQUETA DE BOTIFARRA BLANCA I NEGRA AMB PURÉ DE POMA /brocheta de butifarra blanca y negra con puré de manzana
  • ¼ CONILL A LA BRASA AMB GUARNICIÓ / ¼ conejo a la brasa con guarnición
  • FRICANDÓ DE VEDELLA AMB EL SEU SUC / fricandó de ternera con su jugo
  • POSTRES:a elegir entre la variedad del dia

pan , 1/4 de agua sin gas , caña de cerveza o 1/4 de vino de la casa

           PREU MENÚ                                              MENÚ +CAFÉ

    9.50               9.95

                   MENÚ ESTRELLA

PRIMER PLAT:

  • GRAELLADA DE VERDURES A LA BRASA / parrillada de verduras a la brasa
  • TOSTA DE FIGUES I PERNIL/ tosta de higos y jamón
  • OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA I SOBRASADA A LA MEL / huevos rotos amb patatas paja y sobrasada a la miel
  • LASANYA A LA BRASA / lasaña a la brasa
  • ESPÀRRECS VERDS GRATINATS AMB SALSA TARTARA / espárrragos verdes gratinados con salsa tartara
  • TABLA DE FORMATGES NACIONALS ( de cabra al romaní , curat d’ovella , tetilla curat i furmat de vaca , formatge tovalló de cabra i ovella)
  • PLAT DE PERNIL IBÈRIC AMB PÀ DE VIDRE / plato de jamón ibérico con pan de cristal
  • SEGON PLAT
  • ARRÒS CALDOS AMB CALAMARCETS AL SAFRÀ / arroz caldoso con calamarcitos al azafran
  • BOTIFARRA DE PEROL AMB BASE DE MONGETES CARAMEL.LITZADES/ butifarra de Perol con base de judías caramelizadas
  • CONFIT D’ANEC AMB XOCOLATA / confit de pato con chocolate
  • FILET DE PORC AL VI DE OPORTO / solomillo de cerdo al vino de Oporto
  • TAC DE BACALLÀ A L’ALL I JULIVERT / taco de bacalao al ajo y perejil
  • ORADA AL FORN AL CAVA / dorada al horno al cava
  • ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA AMB PATATES PALLA I PEBROTS DEL PADRÓN -suplement 2 €

PAN , ¼ DE AGUA SIN GAS , 1 BOTELLA VINO DE LA CASA ENTRE CUATRO PERSONAS O CAÑA DE CERVEZA Y CAFE

SIN GASEOSA

                   12.95IVA INCLUIDO

EXTRAS APARTE