MENÚ FESTIU

PRIMER PLAT:

  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA /parrillada de verduras
  • AMANIDA DE VARIAT DE TOMAQUET AMB VENTRESCA DE TONYINA , BITXO I MADUIXA
  • MILFULLS VARIATS DE PEBROTS AMB FORMATGE DE CABRA
  • AMANIDA DE LAMANTOL
  • TAULA DE FORMATGES INTERNACIONALS (gouda , parmesà , morbier i tête de moine)
  • SORBET D’ALVOCAT I MANGO AMB LA SEVA PICADA
  • VARIAT DE CROQUETES DE CEPS I POLLASTRE AMB BASE DE VERDURES
  • RISOTTO DE VEGETALS AMB FORMATGE PARMESÀ
  • PLAT DE PERNIL IBÈRIC AMB PÀ DE VIDRE / plato de jamón ibérico con pan de cristal
  • OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA I ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC

SEGON PLAT

  • ARRÒS CALDOS AMB RAP I ESCAMARLANS
  • BOTIFARRA DE PEROL AMB BASE DE MONGETES CARAMEL.LITZADES
  • ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
  • ORADA AL FORN AMB HERBES AROMATIQUES
  • TAC DE BACALLÀ AMB SALSA DE TARONJES CARAMEL.LITZADES
  • COSTELLES I MITJANES DE XAI A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
  • CONFIT D’ANEC AMB FRUITS VERMELLS
  • SECRET IBÈRIC ADOBAT AL WHISKY

POSTRE: A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

PAN , ¼ DE AGUA SIN GAS , ¼ DE VINO DE LA CASA O CAÑA DE CERVEZA Y CAFE

SIN GASEOSA

                  19.95IVA INCLUIDO

EXTRAS APARTE