Industria 118

El primero de la saga
El restaurante de la calle Indústria fue el primer Tasca i Vins de la cadena en abrir sus puertas .Aquí empezó todo. Situado muy cerca del templo de la Sagrada Familia , uno de los monumentos más importantes y visitados de Barcelona , el establecimiento se mantiene fiel a la idea original que le vio nacer:un restaurante familiar y confortable donde se puede comer bien de forma abundante a un precio razonable .
A las excelentes carnes y las monumentales torradas cabe sumar la oferta tradicional de la casa , con tablas de embutidos , quesos y patés , ensaladas , entrecot , solomillo , pescados al horno y a la sal , las patatas al caliu , los caracoles a la llauna , entre otros muchos platos , sin olvidar los productos de temporada y los menús diarios , de fin de semana y para grupos.
Cuidar al máximo la calidad de la materia prima seleccionando personalmente los productos y mimando la elaboración y  presentación de los platos es otro rasgo del Tasca i Vins, cuyo principal objetivo es que el comensal salga con buen sabor de boca del restaurante.

El primer de la saga

El restaurant del carrer Industria va ser el primer a obrir las seves portes al public. Aqui va començar tot. Situat molt a prop de la basilica de la Sagrada Familia, un dels monuments mes importants i emblamatics de la nostra ciutat,el Tasca i Vins roman fidel a les nostres tradicions.

Familiar, confortable,entranable,on els amics i clients mengem molt bè  a un bon preu.

Nostres impressionants torrades i les suculentes carns a la brasa , els  assortits variats de taula de pernil ibèric D.O.(tallat a mà), taula de llom  embotit, llonganissa, xoriço i pernil(Ibèrics D.O.) i taula de formatge Manxec  semi-sec, plats freds com xoriço Ibèric, botifarró de ceba , amanides, escalivada  i esqueixada, l´Entrecot de vedella ,filet “solomillo” de vedella, paella,cargols a  la llauna a part de molt mès plats,sense oblidar els productes de temporada i els  menus diaris, de cap de setmana , festius i grups.

Tenir cura de la qualitat del producte i de l´elaboració i presentació del plats es  altra de les premisses del Tasca i Vins.

Al cap i a la fi , la màxima de la familia que formem el Tasca i Vins es la satisfacció dels nostres amics i clients.

The First

The restaurant of the Industia street was the first Tasca i Vins to open the doors to the public .Here begun all.

Located very near to the Sagrada Familia Temple, one of the most important and visit to Barcelona , this restaurant remains faitfhul to catalan traditions.

Familiar, confortable,where customers and friends eat well and for a good price. Great Toasts and tasty meats add the traditional offer,select house assortments of board of Iberian Ham (hand cut),Manchego cheese board semi-cured,cold meats like selected Iberian “Chorizo”, pork sausage and loin, salads, veal

Entrecote,veal sirloin, seafood paella, “caliu potatoes”, snails roasted “a la llauna” among many other dishes, without forgetting the seasonal products and daily weekend and groups menu.

Look after the quality of products and the elaboration and presentation of the dishes is another feature of Tasca i Vins.

At the end, the main objective for Tasca i Vins family restaurants is the satisfaction to the friends and costumers.

 

 

 

 

 

 

Top