MENÚ DIARI

LUNES 23 ABRIL 2018

PRIMER PLAT
1. LENTEJAS CASERAS TASCA I VINS / llenties casolanes tasca i vins
2. NIDO DE PATATA CON BACON Y HUEVO FRITO / Niu de patata amb bacó i ou fregide
3. EMPEDRADO DE JUDÍAS BLANCA CON ATÚN / empedrat de mongetes blanca amb tonyina
4. ESPAGUETIS A LA BOLOÑESA / espaguetis a la bolonyesa
5. GAZPACHO AL ESTILO ANDALUZ / gaspatxo a l’estil andalús
6. GUISANTES DE MERESMA REBOSADO CON BUTIFARRA NEGRA / pèsols de Meresma desbordat amb botifarra negra
7. TORTILLA ABIERTA DE BACALAO, PIMIENTO Y AJOS TIERNOS / truita oberta de bacallà, pebrot i alls tendres

SEGON PLAT
8. PESCADO DEL DÍA / peix del dia
9. PAELLA DE VERDURA / paella de verdura
10. HAMBURGUESA DE CARNE CON CEBOLLA Y QUESO / Hamburguesa de carn amb ceba i formatge
11. ESTOFADO DE TERNERA EN SALSA CON BASE DE ARROZ / estofat de vedella amb salsa amb base d’arròs
12. SECRETO DE CERDO ADOBADO A LA BRASA / secret de porc adobat a la brasa
13. PLATILLO DE CORDERO AL RON QUEMADO / platet de xai al rom cremat
14. 1/2 TORRADA RODEO

POSTRES:
A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DE LA CASA

 

PA, ¼ D’AIGUA SENSE GAS, ¼ DE VI DE LA CASA O CANYA DE CERVESSA

PRECIO DEL MENÚ: 9,50€

PRECIO DEL MENÚ CAFÉ+ CORTADO + INFUSIÓN: 9,95€

 

MENÚ ESTRELLA

LUNES 23 ABRIL 2018

APERITVO: VERMUT DE LA CASA Y OLIVAS GAZPACHAS

PRIMER PLAT
1. PARRILLADA DE VERDURAS A LA PLANCHA / graellada de verdures a la planxa
2. PLATO DE JAMÒN IBERICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre
3. HUEVOS ROTOS CON PATATA PAJA Y VIRUTAS DE JAMÓN IBÉRICO / ous trencats amb patata palla i encenalls de pernil ibèric
4. CAZUELA DE GAMBAS Y GULES AL AJILLO / Cassola de gambes i gules a l’all
5. ENSALADA DE TOMATE VARIADO CON VENTRESCA DE ATÚN A LA VINAGRETA / Amanida de tomàquet variat amb ventresca de tonyina a la vinagreta
6. LASCAS DE ALCACHOFAS CON SALSA ROMESCO / lascas de carxofes amb salsa romesco
7. RISOTTO NEGRO CON SEPIA Y QUESO PARMESANO / risotto negre amb sèpia i formatge parmesà
8. PAN DE COCA DE MONTSENY CON BEICON, QUESO CABRA Y MIES DE ROMERO / pa de coca de Montseny amb bacó, formatge cabra i sembrats de romaní

SEGON PLAT
9. ARROZ CALDOSO CON RAPE Y GAMBAS LIMPIAS PARA SEÑORITO / arròs caldós amb rap i gambes netes per senyoret
10. DORADA AL HORNO O A LA SAL / orada al forn o a la sal
11. SECRETO DE CERDO IBÈRICO ADOBADO A LA BRASA CON PATATA PAJA Y PIMIENTO PADRON / secret de porc ibèric adobat a la brasa amb patata palla i pebrot padròn
12. SOLOMILLO DE CERDO A LA BRASA CON SALSA DE MOSTAZA ANTIGUA / filet de porc a la brasa amb salsa de mostassa antiga
13. HAMBURGUESA MALLORQUINA: 200gr de carne de vacuno, sobrasada de Mallorca, queso mahón, alcaparras, suspiros de miel, lechuga francesa y mayonesa tasca i vins
14. TACO DE BACALAO A LA LLAUNA / tail de bacallà a la llauna
15. PICANTÓN A LA BRASA CON PATATA AL CALIU / picantón a la brasa amb patata al caliu

POSTRE A ESCOLLIR:

SORBETE DE LIMÓN CON CAVA O PROFITEROLES CON NATA Y SIROPE DE CHOCOLATE O CREPS CON BOLA DE HELADO O COPA FRAGOLA

BEBIDA:
1 l. SANGRÍA DE VINO CADA 3 PERSONAS O 1 BOTELLA DE VINO CARROSANTO “TINTO BARRICA” CADA 3 PERSONAS O 1/2 DE CERVEZA POR PERSONA Y AGUA
SENSE GASOSA SIN GASEOSA

SUGERENCIA:
UNA BOTELLA DE BENJAMIN DE CODORNIU POR 2,75€ ADICIONALES

PRECIO DEL MENÚ: 12.95€

CAFÉ, TALLAT O INFUSSIO
EXTRAS APARTE

CALÇOTADA

CALÇOTS AMB SALSA ROMESCO (15 unitats) /
calçots con salsa romesco (15 unidades)

 

SEGON PLAT A ESCOLLIR:

 

• BOTIFARRA AMB MONGETES / bitufarra con judías

• ½ POLLO AL HORNO / ½ pollastre al forn

• ½ PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA / ½ graellada de carn a la brasa

 

POSTRE:
A TRIAR ENTRE LA VARIETAT DEL DIA / a elegir entre la variedad del dia

 

PA, ¼ D’AIGUA, ¼ DE VI DE LA CASA O ¼ CERVESA / pan, ¼ de agua, ¼ de vino de la casa o ¼ cerveza

CAFE O CORTADO

NO INCLUYE GASEOSA

 

19.95 € IVA INCLUIDO