MENÚ DIARI

LUNES 19 FEBRERO 2018

PRIMER PLAT

1. MACARRONES A LA BOLOÑESA / macarrons a la boloñesa
2. FIDEUA A LA MARINERA CON ALL I OLI / fideuà a la marinera amb all i oli
3. LENTEJAS CASERAS TASCA I VINS / llenties casolanes taverna i vins
4. SOPA DE PESCADO CON ARROZ / sopa de peix amb arrós
5. NIDO DE PATATA CON BEICON Y HUEVO FRITO / niu de patata amb bacó i ous fregit
6. GUISANTES SALTEADOS CON JAMÓN Y AJOS / pèsols saltats amb pernil i alls

SEGUNDO PLAT

7. PESCADO DEL DÍA / peix del dia
8. PAELLA DE VERDURA / paella de verdura
9. ¼ POLLO MUSLO AL HORNO CON SUS HIERBAS / ¼ pollastre cuixa al forn amb les seves herbes
10. HAMBURGUESA AL ESTILO TASCA I VINS / hamburguesa a l’estil tasca i vins
11. CHULETA DE CERDO ADOBADA A LA BRASA / llonza de porc adobat a la brasa
12. RAGUT DE TERNERA EN SALSA / ragut de vedella en salsa

 

POSTRE:
A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DE LA CASA

PA, ¼ D’AIGUA SENSE GAS, ¼ DE VI DE LA CASA O CANYA DE CERVESSA

PRECIO MENU: 9,50 IVA INCLUIDO
PRECIO MENU + CAFÉ O CORTADO O INFUSIÓN: 9,95 IVA INCLUIDO

NO SE EFECTUARAN CAMBIOS EN LOS MENÙS ELABORADOS, SE COBRARA COMO CARTA EXTRAS SE COBRAN APARTE

MENÚ ESTRELLA

LUNES 19 FEBRERO 2018

aperitivo: vermut y olivas

PRIMER PLAT

1. PARRILLADA DE VERDURAS A LA PLANCHA / graellada de verdures a la planxa
2. PLATO DE JAMÒN IBERICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre
3. HUEVOS ROTOS CON PATATA PAJA Y VIRUTAS DE JAMÓN IBÉRICO / ous trencats amb patata palla i encenalls de pernil ibèric
4. CREMA DE MARISCOS CON PICATOSTES / crema de mariscos amb crostons
5. MILHOJAS DE BERENJENA / milfulls de albergínia
6. RISOTTO DE VERDURA, JAMÓN Y QUESO PARMESANO / risotto de verdura, pernil i formatge parmesà
7. CAZUELA DE HABITAS CON SETAS Y CALAMARCITOS GRATINADO CON ALL I OLI / cassola de favetes amb bolets i calamarcets gratinat amb all i oli

SEGON PLAT

8. ARROZ CALDOSO CON RAPE Y GAMBAS LIMPIAS PARA SEÑORITO / arròs caldós amb rap i gambes netes per senyoret
9. TACO DE BACALAO AL PILPIL / tac de bacallà al pilpil
10. SECRETO DE CERDO IBÈRICO ADOBADO A LA BRASA / secret de porc ibèric adobat a la brasa
11. DORADA AL HORNO O A LA SAL / orada al forn o a la sal
12. BUTIFARRA DEL PEROL CON JUDÍAS BLANCAS Y CEBOLLA CARAMELIZADA / botifarra del perol amb mongetes blanques i ceba caramel-litzades
13. PIES DE CERDO A LA BRASA CON CHIMICHURRI / peus de porc a la brasa amb ximixurri
14. HAMBURGUESA DOBLE SUPREMA: 2 NIVELES DE VACUNO, PIMIENTOS ASADOS, BACON, CEBOLLA CARAMELIZADA, QUESO GOUDA Y MAYONESA TASCA I VINS / hamburguesa doble suprema: 2 nivells de boví, pebrots rostits, bacó, ceba caramel•litzada, formatge gouda i maionesa tasca i vins

 

SUGERENCIA:
BOTELLA DE CAVA CODORNIU BENJAMIN POR 2,75 SUPLEMENTO

POSTRE:
FRESAS CON NATA Y CHOCOLATE O SORBETE DE LIMÓN O PASTEL DE LA CASA CON NATA Y CHOCOLATE

BEBIDA:
UNA BOTELLA DE FAUSTINO VII CADA 4 PERSONAS O ¼ DE CERVEZA Y AGUA
SENSE GASOSA SIN GASEOSA

PRECIO DE MENÚ: 12.95 IVA INCLÒS

CAFÉ, TALLAT O INFUSSIO

EXTRAS APARTE

NO ES FARAN CANVIS EN ELS MENÙS ELABORATS. ES COBRARÁ TOT PER SEPARAT, COM A CARTA, EN CAS DE FER-HO / NO SE EFECTUARÁN CAMBIOS EN LOS MENÚS ELABORADOS. SE COBRARÁ TODO POR SEPARADO, COMO CARTA, EN CASO DE HACERLO.

 

CALÇOTADA

CALÇOTS AMB SALSA ROMESCO (12 unitats) /
calçots con salsa romesco (12 unidades)

 

SEGON PLAT A ESCOLLIR:

• BOTIFARRA AMB MONGETES / bitufarra con judías

• ½ POLLO AL HORNO / ½ pollastre al forn

 

POSTRE:
A TRIAR ENTRE LA VARIETAT DEL DIA / a elejir entre la variedad del dia

 

PA, ¼ D’AIGUA, ¼ DE VI DE LA CASA O ¼ CERVESA / pan, ¼ de agua, ¼ de vino de la casa o ¼ cerveza

CAFE O CORTADO

NO INCLUYE GASEOSA

 

19.95 € IVA INCLUIDO