MENU ESTRELLA

23/10/2017

PRIMER PLAT

  1. PARRILLADA DE VERDURAS A LA PLANCHA / graellada de verdures a la planxa
  2. PLATO DE JAMÓN IBÉRICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibéric tallat a ma amb pa de vidre
  3. HUEVOS ROTOS CON CHORIZO, MORCILLA Y PATATAS PAJA / ous trencats amb xoriço, botifarra i patates palla
  4. TIMBAL DE AGUACATE CON VIRUTAS DE JAMÓN IBÉRICO / timbal de alvocat amb encenalls de pernil ibèric
  5. CANELONES CASEROS TASCA I VINS / canelons casolans tasca i vins
  6. MEJILLONES A LA VINAGRETA / musclos a la vinagreta
  7. MILHOJAS DE BERENJENA, POLLO, ESPINACAS Y QUESO GRATINADO / milfulls de albergínia, pollastre, espinacs i formatge gratinat

 

SEGON PLAT

8. ARROZ CALDOSO CON RAPE Y GAMBAS / arròs caldòs amb rap i gambes

9. TACO DE BACALAO AL PILPIL / tac de bacallà al pilpil

10. DORADA AL HORNO O A LA SAL / orada al forn o a la sal

11. TIRA DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA CHIMICHURRI / tira de vedella a la brasa amb chimichurri

12. SECRETO IBÉRICO ADOBADO A LA BRASA / secret ibèric adobat a la brasa

13. 1/2 PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA / 1/2 graellada de carn a la brasa

14. COSTILLAS Y MITJANAS DE CORDERO A LA BRASA / costelles i mitjanes de xai a la brasa

 

POSTRE : A ELEGIR ENTRE:

sorbete de limón al cava o tulipa 3 gustos o coulant de bola de vainilla

 

BEBIDA:  Agua sin gas, botella de vino tasca i vins (para 4 personas) o 1/4 de cerveza i café

 

12,95 iva incluido

 

MENU DIARIO  (de lunes a viernes)

LUNES 23/10/2017

 

PRIMER PLAT

  1. MACARRONES A LA BOLOÑESA / macarrons a la bolonyesa
  2. LENTEJAS A LA RIOJANA / llenties a la riojana
  3. CREMA DE VERDURA CON PICATOSTES / crema de verdures amb crostons
  4. GUISANTES A LA ESPAÑOLA / pèsols a l’espanyola
  5. TORTILLA DE AJOS TIERNOS / truita de alls tendres
  6. FIDEUA A LA MARINERA

 

SEGON PLAT

7. PESCADO DEL DIA / peix del dia

8. PAELLA DE VERDURAS / paella de verdures

9. 1/4 DE POLLO AL HORNO CON SUS HIERBAS / 1/4 de pollastre al forn amb les seves herbes

10. RAGUT DE TERNERA EN SALSA / ragut de vedella en salsa

11. BUTIFARRA A LA BRASA CON PATATAS / botifarra a la brasa amb patates

12. MAGRA DE CERDO A LA BRASA CON SALSA CHIMICHURRI / magra de porc a la brasa amb chimichurri

 

POSTRE : Elegir entre la variedad del dia

pan,vino,agua sin gas o cerveza

 

5,50 sin café                                                   5,95 con café