MENÚ DIARI

(1 PRIMERO + 1 SEGUNDO + POSTRE -PARA LLEVAR- POR SOLO 4,50€)

PRIMER PLAT:

  • BLEDES SALTEJADES AMB CANSALADA AL GRATEN / acelgas salteadas con panceta al graten
  • CASSOLA DE PATATES A LA MARINERA AMB GAMBES I MUSCLOS / cazuela de patatas a la marinera con gambas y almejas
  • AMANIDA D’ENDIVIES AMB TONYINA A LA VINAGRETA / ensalada de endivias con atún a la vinagreta
  • REMENAT DE PERIL I ALLS TENDRES / revoltillo de jamón y ajos tiernos
  • VARIAT DE PASTA AMB CREMA ROQUEFORT AL GRATEN / variado de pasta con crema roquefort al graten
  • FAVES A LA CATALANA AMB BOLETS / habas a la catalana con setas
  • GASPATXO ANDALÙS/ gazpacho andaluz
  • SEGON PLAT:
  • ESCALOPA DE POLLASTRE AMB SALSA BARBACOA/ escalopa de pollo con salsa barbacoa
  • PEIX DEL DIA / pescado del dia
  • XURRASCO DE VEDELLA EN LA SEVA SALSA/ churrasco de ternera en su salsa
  • SECRET DE PORC ADOBAT A LA BRASA / secreto de cerdo adobado a la brasa
  • GALTA AL FORN AMB PATATES PARISINA/ galta al horno con patatas parisina
  • PAELLA DE VERDURES I CALAMARCETS / paella de verduras y calamarcitos
  • TORRADA PEPITO
  • POSTRES:a elegir entre la variedad del dia

pan , 1/4 de agua sin gas , caña de carveza o 1/4 de vino de la casa

           PREU MENÚ                                             MENÚ +CAFÉ

    9,50              9,95

                      MENÚ ESTRELLA

PRIMER PLAT:

  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA/parrillada de verduras a la plancha
  • OUS CABREJATS AMB PATATES PALLA I ENCENALLS DE LLONGANISA / huevos cabreados con patatas paja y virutas de longaniza
  • CARXOFES FARCIDES AMB ENCENALLS DE PERNIL / alcachofas rellenas con virutas de jamón
  • PLAT DE PERIL IBÈRIC TALLAT A MÀ AMB PÀ DE VIDRE/plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • MELÓ AMB PERNIL / melón con jamón
  • RISOTTO DE CRANC I GAMBETES / risotto de cangrejo y gambitas
  • VARIAT DE BOLETS SALTEJATS AMB BOTIFARRA DE VIC / variado de setas salteadas con butifarra de Vic

SEGON PLAT

  • ARRÒS CALDOS AMB GAMBES I SÍPIA / arroz caldoso con gambas y sepia
  • ORADA AL FORN O A LA SAL / dorada al horno o a la sal
  • ½ CONIL AMB PATATES AL CALIU / ½ pollo con patatas al caliu
  • ½ GRAELLADA DE CARN A LA BRASA /1/2 parrillada de carne a la brasa
  • CONFIT D’ANEC A LA TARONJA / confit de pato a la naranja
  • FILET DE PORC A LA BRASA AMB SALSA D’AMETLLES / solomillo de cerdo a la brasa con salsa de almendras
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA / taco de bacalao a la llauna

POSTRE : A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

PAN , ¼ DE AGUA SIN GAS , ¼ DE VINO DE LA CASA O CAÑA DE CERVEZA Y CAFE

SIN GASEOSA

                 12.50IVA INCLUIDO

EXTRAS APARTE