MENU DIARI

MIERCOLES 18 DE JULIO 2018

PRIMER PLAT

1. GAZPACHO ANDALUZ / Gaspatxo andalús
2. VARIADO DE PASTA CON CREMA DE SETAS Y GAMBAS / variat de pasta amb crema de bolets i gambes
3. TRINXAT DE COL A LA CERDEÑA / trinxat de col a la sardenya
4. ENSALADA ARAGONESA CON TAQUITOS DE JAMÓN / amanida aragonesa amb dauets de pernil
5. PATATAS ESTOFADAS A LA MARINERA CON GAMBAS Y ALMEJAS / patates estofades a la marinera amb gambes i cloïsses
6. ROLLITOS DE JAMÓN DULCE RELLENO DE ATÚN CON QUESO GRATINADO / rotllets de pernil dolç farcit de tonyina amb formatge gratinat

SEGON PLAT

7. PESCADO DEL DÍA / peix del dia
8. GALTA ASADA AL HORNO CON VERDURITAS Y PATATAS / galta rostida al forn amb verduretes i patates
9. CONEJO AL AJILLO / conill amb alls
10. HIGADO DE CORDERO ENCEBOLLADO / fetge de xai amb ceba
11. PIZZA IBÉRICA /
12. BISTEC A LA PLANCHA CON HUEVO FRITO Y PATATAS / bistec a la planxa amb ou ferrat i patates

POSTRES: A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DE LA CASA

PA, ¼  D’AIGUA  SENSE GAS, ¼ DE  VI  DE  LA CASA O CANYA DE CERVESSA

PRECIO MENÚ: 9,50€

PRECIO MENÚ + CAFÉ O CORTADO O INFUSIÓN: 9,95€

MENU ESTRELLA

MIERCOLES 18 DE JULIO 2018

APERITIU:VERMUT I OLIVES        

 

PRIMER PLAT

1. PLATO DE JAMÓN IBERICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre
2. PARRILLADA DE VERDURA A LA PLANCHA / graellada de verdura a la planxa
3. HUEVOS ROTOS CON PATATA PAJA, CHORIZO Y MORCILLA / ous trencats amb patata palla, xoriço i botifarra
4. MEJILLONES DE ROCA AL VAPOR / musclos de roca al vapor
5. ENSALADA CESAR / amanida cesar
6. GAMBAS A LA PLANCHA CON SALSA VERDE Y ENSALADA / gambes a la planxa amb salsa verde i amanida

 

SEGON PLAT

7. ARROZ CALDOSO CON GAMBAS Y ALMEJAS / arròs caldós amb gambes i cloísses
8. DORADA AL HORNO O A LA SAL / orada al forn o a la sal
9. PIES DE CERDO A LA BRASA CON FINAS HIERBAS / peus de porc a la brasa amb fines herbes
10. ½ PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA CON GUARNICIÓN / ½ graellada de carn a la brasa amb guarnició
11. PESCADO FRESCO A LA PLANCHA A ELEGIR / peix fresques a la planxa a escollir
12. CONFIT DE PATO CON SALSA DE NARANJA / confit d’acne amb salsa de taronja

POSTRE:

SORBETE DE LIMON CON CAVA O MIEL Y MATO O PROFITERONES

BEGUDA:

1/4 D’AIGUA SENSE GAS , VI ¨CARROSANTOS¨ UNA  AMPOLLA  ENTRE 3 PERSONE O 1/2 LITRO DE CERVEZA Y CAFÉ

SUGERENCIA:

BOTELLA DE CAVA BENJAMIN ANNA DE CORDONIU 2.75€

 

21.95 IVA INCLÒS

 

NO SE EFECTUARÁN CAMBIOS EN LOS MENÚS ELABORADOS SE COBRARÁ COMO CARTA EN CASO DE HACERLO