MENU FESTIVO SABADO

PRIMER PLATO

Graellada de verdures a la planxa/Parrillada de verduras a la plancha

Musclos a la vinagreta/Mejillones a la vinagreta

Plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre/Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal

Cassola de gambes i gules als alls/Cazuela de gambas y gulas al ajillo

Ous trencats amb patates palla i encenalls de pernil ibèricbacó/Huevos rotos con patatas paja y virutas de jamón ibérico

 

Canelons casolans tasca i vins/Canelones caseros tasca i vins

Crema freda de meló i alvocat amb perles de sindria/Crema fría de melón y aguacate con perlas de sandía

Amanida mezclum amb bunyols de formatge de cabra/Ensalada mezclum con buñuelos de queso de cabra

Mariscada a la planxa amb all i juliverd/Mariscada a la plancha con ajo y perejil

 

SEGUNDO PLATO

Arròs caldós amb gambes i rap/Arroz caldoso con gambas y rape

Orada al forn o a la sal/Dorada al horno o a la sal

Peus de porc amb cargols en salsa/Pies de cerdo con caracoles en salsa

Confit d’ànec a la taronja/Confit de pato a la naranja

Botifarra del perol amb mongetes i ceba caramel-litzada/Butifarra del perol con judías y cebolla caramelizada

Tac de bacallà amb base dèspinacs i all i oli gratinat/Taco de bacalao con base de espinacas y all i oli gratinat

Costelles i mitjanes de cabrit a la planxa amb guarnició/Costillas y medianas de cabrito a la planchacon guarnición

Hamburguesa de vedella especial BIG TASCA/Hamburguesa de ternera especial BIG TASCA

 

POSTRE : A ELEGIR  entre variedad del dia

BEGUDA : Aigua sense gas,Faustino vii (cada 4 persones),Copa de cervesa i café

 

 

21,95   iva incluido

 

 

MENU DIARIO VIERNES (de lunes a viernes)

 

PRIMER PLATO

Gaspatxo andalús amb la seva picada/Gazpacho andaluz con su picadillo

Amanida rusa amb pernil del país/Ensaladila rusa con jamón del país

Fideua a la marinera

Potatge de cigrons amb bacallà i bledes/Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas

Variat de pasta al roquefort/Variado de pasta al roquefort

Crema freda d’espàrrecs i encenalls de pernil/Crema fría de espárragos con virutas de jamón

Trinxat de col/Trinxat de col

 

SEGUNDO PLATO

Peix del dia/Pescado del dia

Paella de pollastre i costellam de porc/Paella de pollo y costillar de cerdo

Xurrasco rostit al forn amb guarnició/Churrasco rustido al horno con guarnición

Secret de vedella a la brasa amb ximixurri/Secreto de ternera a la brasa con chimichurri

Pizza de salmó fumat i tomàquet cherry/Pizza de salmón ahumado y tomate cherry

Rodó de gall d’indi en el seu suc/Redondo de pavo asado en su jugo

Salsitxes amb sanfaina/Salchichas con samfaina

 

 

POSTRE : Elegir entre la variedad del dia

pan,vino,agua sin gas o cerveza

 

 

9.50 sin café                                                                                         9.95 con café