MENÚ DIARIO

MIERCOLES 17 ENERO 2018

 

PRIMER PLAT

  1. CREMA DE CALABACIN CON VIRUTAS DE JAMÒN / crema de carbassó amb encenalls de pernil
  2. ALUBIAS BLANCAS ESTOFADAS CON CHORIZO / mongetes blanques estofades amb xoriço
  3. MACARONES CON SALSA DE TOMATE Y ATÙN / macarones amb salsa de tomàquet i tonyina
  4. PATATA RELLENA DE CARNE CON QUESO DE CABRA AL GRATEN / patata farcida de carn amb formatge de cabra al graten
  5. ENSALADA ARAGONESA / amanida aragonesa
  6. ESPINACAS FRESCAS SALTEADAS CON PASAS, PIÑONES Y HUEVO FRITO / espinacs frescos saltats amb panses, pinyons i ou fregit
  7. EMPANADILLAS CASERAS DE ATÙN / crestes casolanes de tonyina

 

SEGOND PLAT

8. PESCADO DEL DIA / peix del dia

9. PAELLA MIXTA DE POLLO Y COSTILLA DE CERDO / paella mixta de pollastre i costella                 de porc

10. REDONDO DE PAVO AL HORNO CON PATATA / rodó de gall dindi al forn amb patata

11. SALCHICHA CON SAMFAINA / salsitxa amb samfaina

12. LOMO ADOBADO AL HORNO CON PURE DE PATATAS / llom adobat al forn amb puré de             patates

13. ORRADA RODEO / torrada marrada

14. PLATILLO DE CORDERO AL RON QUEMADO / platet de xai al rom cremat

 

 

POSTRE:

A ESCOGER ENTRE LA VARIEDAD DEL DÍA

 

PAN, ¼ DE AGUA SIN GAS, ¼ DE VINO DE LA CASA O CAÑA DE CERVEZA

 

PRECIO MENÚ: 9,50 IVA INCLUIDO

PRECIO MENÚ + CAFÉ O CORTADO O INFUSUÓN: 9,95 IVA INCLUIDO

 

NO SE EFECTUARAN CAMBIOS EN LOS MENÙS ELABORADOS, SE COBRARA COMO CARTA EXTRAS SE COBRAN APARTE

 

MENU ESTRELLA

MIERCOLES 17 DE ENERO  2018

APERITIVO: VERMUT Y OLIVAS

 

PRIMER PLAT

  1. PARRILLADA DE VERDURA A LA PLANCHA / graellada de verdura a la planxa
  2. PLATO DE JAMÒN IBERICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre
  3. COMBINADO DE PATATA CALIU Y ALCACHOFAS A LA BRASA / combinat de patata caliu i carxofes a la brasa
  4. CREPS RELLENOS DE GAMBITA Y ESPARRAGOS / creps farcits de gambeta i espàrrecs
  5. ENSALADA DE COGOLLOS, ESPARRAGO BLANCO Y ATÙN / amanida de cabdells, espàrrec blanc i tonyina
  6. MEJILLONES A LA VINAGRETA / musclos a la vinagreta
  7. HUEVOS ROTOS CON PATATA PAJA, CHORIZO Y MORCILLA / ous trencats amb patata palla, xoriço i botifarra

SEGON PLAT

8. 1/2 PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA / 1/2 graellada de carn a la brasa

9. TACO DE BACALAO A LA LLAUNA / tac de bacallà a la llauna

10. PIES DE CERDO A LA BRASA CON CHIMI-CHURRI / peus de porc a la brasa amb chimi-                churri

11. ARROZ CALDOSO CON GAMBAS / arròs caldós amb gambes

12. TIRA A LA BRASA CON FINAS HIERBAS / tira a la brasa amb fines herbes

13. DORADA AL HORNO O A LA SAL / orada al forn oa la sal

14. SECRETO DE CERDO A LA BRASA CON CHAMPIÑONES Y PATATA PAJA / secret de porc             a la brasa amb xampinyons i patata palla

POSTRE:

PUDIN DE COCO O SORBETE DE LIMON CON CAVA O TULIPA 3 GUSTOS

 

BEGUDA

PA, ¼  VI FAUSTINO VII( 1 BOTELLA ENTRE  4 PERSONAS), AGUA O COPA DE CERVESA

CAFÈ INCLÒS

 

SUGERENCIA :

BOTELLA DE CAVA BENJAMÍN CODORNIU     2,00€ POR PERSONA

PRECIO DEL MENÚ: 12,95€ IVA  INCLOS

 

NO SE EFECTUARAN CAMBIOS EN LOS MENÙS ELABORADOS, SE COBRARÀ TODO POR SEPARADO, COMO CARTA, EN CASO DE HACERLO

NO ES FARÀN CANVIS EN ELS MENÙS ELABORATS, ES COBRARÀ PER SEPARAT COM A CARTA, EN CAS DE FER-HO.

ELS EXTRES ES COBRARAN A PART

 

CALÇOTADA

 

PRIMER PLAT

15 CALÇOTS A LA BRASA AMB SALSA ROMESCO

 

SEGON PLAT

  1. BOTIFARRA A LA BRASA AMB MONGETES BLANQUES  ( butifarra a la brasa con judias blancas )
  2. 1/2 POLLASTRE VROSTIT AL FORN A LES FINES HERBES ( 1/2 pollo rustido al horno a las finas hierbas )
  3. 1/2 GRAELLADA DE  CARN A LA BRASA  ( 1/2 parrillada de carne a la brasa )

 

POSTRE :

TRIEU- NE UNES D’ENTRE L’ASSORTIMENT DEL DIA

 

BEGUDES:

1 BOTELLA DE VINO ( TASCA I VINS ) PARA 4 PERSONAS O 1/2 JARRA DE CERVEZA Y AGUA.

CAFE O CORTADO

19,95 IVA INCLUIDO