MENÚ DIARIO

VIERNES 25 de mayo 201

 

PRIMER PLAT

•           TRIPA A L’EXTREMENYA(callos a la estremeña)

•           TALLARINES SALTATS  AMB GAMBETES I ESPÀRRECS (tallarines salteados con gambitas y espárragos)

•           TRINXAT DE COL DE LA CERDANYA

•           FIDEUÀ A LA MARINERA(fideuá a la marinera)

•           AMANIDA DE POLLASTRE AMB PINYA,PERNIL DOLÇ I SALSA ROSA(ensalada de pollo,jamón dulce y salsa rosa)

•           GASPATXO ANDALÚS(gazpacho andaluz)

 

     SEGON PLAT 

•      PEIX DEL DIA ( pescado del día)

•      ARRÒS NEGRE AMB SÈPIA I CLOÏSSES(arroz negro con sepia y almejas)

•      SECRET DE PORC A LA BRASA AMB FINES HERBES(secreto de cerdo a la brasa con finas hierbas)

•      XURRASCO DE VEDELLA AL FORN AMB VERDURES(churrasco de ternera al horno con verduras)

•      TORRADA DE BACÓ I FORMATGE(torrada de bacon y queso)

•      LLIBRET D’ALBERGÍNIA(librito de berenjena)

 

 

POSTRE:

TRIEU-NE UNES D’ENTRE L’ASSORTIMENT  DIARI ( A elegir entre la variedad del día)

  

   PA, ¼  D’AIGUA  SENSE GAS,  ¼ DE  VI  DE  LA CASA O CANYA DE CERVESA

PAN, ¼  DE AGUA SIN  GAS,  ¼ DE  VINO  DE  LA CASA O CAÑA DE CERVEZA

   NO SE EFECTUARÁN CAMBIOS EN LOS MENÚS  ELABORADOS  SE COBRARÁ  TODO POR SEPARADO, COMO CARTA, EN CASO DE HACERLO.
   NO ES FARÀN CANVIS EN ELS MENÙS ELABORATS, ES COBRARÀ PER SEPARAT COM A CARTA, EN CAS DE FER-HO

PREU DEL MENÚ 9,50 SENSE CAFÉ , 9,95 AMB CAFÉ,TALLAT O INFUSIÓ

 

 

        MENÚ ESTRELLA  

          VIERNES 25 MAYO 2018

APERITIVO: COPA DE  VERMUT  Y OLIVAS 

  PRIMER PLAT            

  • PLAT DE PERNIL IBÉRIC TALLAT A MÀ AMB PA DE VIDRE ( plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA (parrillada de verduras a la plancha)
  • OUS CABREJATS AMB PATATA PALLA (huevos cabreados con patata paja)
  • CARXOFES A LA BRASA AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC(alcachofas a la brasa con virutas de jamón)
  • AMANIDA TÈBIA DE FORMATGE DE CABRA AMB FRUITS SECS(ensalada tibia de queso de cabra con frutos secos)
  • RISOTTO DE BOLETS I FORMATGE PARMESÀ(risotto de setas y queso parmesano)
  • .MUSCLOS AL VAPOR(mejillones al vapor)

SEGON   PLAT

  • 1/2 GRAELLADA DE CARN A LA BRASA AMB MONGETES I PATATES(1/2 parrillada de carne a la brasa con judías y patatas)
  • ARRÒS CALDÓS AMB GAMBES (arroz caldoso con gambas)
  • ORADA AL FORN O A LA SAL (dorada al horno o a la sal)
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA(taco de bacalao a la llauna)
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMICHURRI (pies de cerdo a la brasa con salsa chimichurri)
  • SECRET DE PORC ADOBAT A LA BRASA AMB GUARNICIÓ(secreto de cerdo adobado a la brasa con guarnición)
  • 1/4 CONILL A LA BRASA AMB ALLIOLI(1/2 conejo a la brasa con alioli)

POSTRE

SORBETE DE LIMÓN AL CAVA,FLAN CON NATA O CREMA CATALANA

BEGUDA

PA, VI  CASTELL DE BRUGES  (1 BOTELLA ENTRE 4 PERSONAS) AGUA O COPA DE CERVESA

CAFÉ INCLÒS

 

SUGERENCIA:

BOTELLA DE CAVA BENJAMÍN CODORNIU     2,75€  BOTELLA

 

                               12.95 IVA INCLÓS.

NO SE EFECTUARÁN CAMBIOS EN LOS MENÚS ELABORADOS, SE COBRARÁ
TODO  POR  SEPARADO , COMO  CARTA, EN CASO DE HACERLO
NO  ES  FARÀN CANVIS EN ELS MENÙS ELABORATS, ES COBRARÀ  PER  SEPARAT
COM A CARTA, EN CAS DE FER-HO.
ELS  EXTRES ES COBRARAN A PART………