MENÚ Nº5

PER A COMPARTIR:

ANXOVES DEL CANTÀBRIC AMB PA DE VIDRE/Anchoas del Cantábrico con pan de cristal

EDAMAME (les beines de soja) /Edamame (las vainas de soja)

PINCHO DE BOTIFARRÓ D’ARRÒS AMB XISTORRA I PEBROT DE PADRÓ/Pincho de morcilla de arroz con chistorra y pimiento del padrón

RULETA DE FUET GOURMET VARIAT (de pebre, olives negres, ceba , fines herbes , extra , mediterrani i pebre vermell) /Ruleta de fuet gurmet variado (de pimienta , olivas negras , cebolla , finas hierbas , extra , mediterraneo y pimenton)

PLAT DE FORMATGE MANXEC SELECTE /Plato de queso manchego selecto

SEGON PLAT (a triar):

MITJANA DE VEDELLA A LA BRASA AMB GUARNICIÓ /Chuletón de ternera a la brasa con guarnición

TAC DE BACALLÀ ALS ALLS CREMATS /Taco de bacalao a los ajos quemados

COSTELLES I MITJANES DE CABRIT A LA BRASA AMB PATATES AL CALIU /Costillas y michanas de cabrito a la brasa con patatas al caliu

CONFIT D’ANEC A LA TARONJA /confit de pato a la naranja

POSTRES: LIMÓN GELAT/Limon helado , COPA DOLCE VENETO , PASTÍS DE XOCOLATA /tarta de chocolate

BEGUDES: D.O SOMOSANTO “MAMELLA DE MONJA” -NEGRE/tinto(una botella entre 3 personas)

VERDEJO “VIÑA DE SOPIE “ -BLANC /blanco(una botella entre 3 perosnas)

O  gerra de 1/2l de cervesa /jarra de ½ l de cerveza(por persona)

AIGUA /agua

Café o tallat /café o cortado

29,50iva inclós

MENÚ Nº6

PRIMER PLAT (a triar amb antelació):

GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA /Parrillada de verduras a la plancha

OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA I ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC /Huevos rotos con patatas paja y virutas de jamón ibèrico

AMANIDA TÈBIA AMB FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA DE FRUITS SECS /Ensalada tibia con queso de cabra y vinagreta de frutos secos

SEGON PLAT (a triar amb antelació):

TRONC DE LLUÇ A LA BILBAINA /Tronco de merluza a la bilbaina

COSTELLES I MITJANES DE XAI AMB LES SEVES VERDURETES /Costillas y michanas de cordero con sus verduritas

FILET DE PORC A LA CREMA STROGONOFF /Solomillo de cerdo a la crema Strogonoff

POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA /Mousse de chocolate, SORBET DE LLIMONA /Sorbete de limón , COPA FRAGOLA /Copa Fragola

BEGUDES: VINO D.O MONTSANT “CAP DE RUC”-negre (una ampolla entre 3 persones),

BLANC PESCADOR” – blanco (una ampolla entre 3 persones)

O gerra de 1/2l de cervesa /jarra de ½ l de cerveza

AIGUA /agua

Café o tallat /café o cortado

27,50iva inclòs

MENÚ Nº7

PRIMER PLAT (a triar amb antelació):

CANELONS CASOLANS TASCA I VINS /Canelones caseros Tasca I Vins

PLAT DE PERNIL IBÈRIC TALLAT A MÀ AMB PÀ DE VIDRE/Plato de jamón ibèrico cortado a mano con pan de cristal

SEGON PLAT (a triar amb antelació):

ENTRECOT DE GIRONA AMB PATATES AL CALIU /Entrecot de Girona ccon patatas al caliu

BOTIFARRA DEL PEROL ESCAMPADA AMB BASE DE MONGETES I CEBES CARAMEL.LITZADES AMB CANSALADA /Butifarra del Perol desparramada con base de judías y cebollas caramelizadas con cansalada

POSTRES: PASTÍS DE SANTIAGO/Tarta Santiago, SORBET DE LLIMONA /Sorbete de limón , COPA COCTEL PINYA COLADA /Copa Coctel Piña Colada

BEGUDES: VI “MASPUJADÓ” (blanc o negre) -(una ampolla entre 3 persones)

O gerra de 1/2l de cervesa /jarra de ½ l de cerveza (per persona)

AIGUA /agua

Café o tallat /café o cortado/o infusió

25,50 per persona

iva inclòs