MENU FESTIVO

SABADO 25 DE NOVIEMBRE 2017

PRIMER PLAT

1.PLATO DE JAMÓN IBERICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL / plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre

2.HUEVOS ROTOS CON PATATAS PAJA,CHORIZO Y MORCILLA /ous trencats amb patatas palla,xoriço i botifarra

3.PARRILLADA DE VERDURA A LA PLANCHA /graellada de verdures a la planxa

4.PLATO DE ROVELLONS A LA PLANCHA CON AJO Y PEREJIL / plat de rovellons a la planxa amb all i julivert / plate of rovellons grilled with garlic and parsley

5.ALCACHOFAS A LA BRASA CON VIRUTAS DE JAMÓN IBÉRICO /carxofes a la brasa amb encenalls de pernil ibèric

6.CANELONES TASCA I VINS CON BECHAMEL DE PIMIENTO DEL PIQUILLO /canelons tasca i vins amb beixamel de pebrot del piquillo

7.RISOTTO DE SETAS DE CARDO CON QUESO PARMESANO /risotto de bolets de card amb formatge parmesà

8.FRITADA DE PESCADO:SALMONETE,MOLLERA,LLUÇ,BURRITOS Y GAMBA ROJA /moll,mollera,lluç,burrets i gamba vermella.

SEGON PLAT

9.ARROZ CALDOSO CON RAPE Y GAMBAS PELADITAS PARA SEÑORITOS / arròs caldós amb rap i gambes peladitas per senyorets

  1. COSTILLAS Y MEDIANAS DE CORDERO A LA BRASA CON GUARNICIÓN / costelles i mitjanes de xai a la brasa amb guarnició

11.DORADA AL HORNO A LOS AJOS QUEMADOS O A LA SAL /orada al forn als alls cremats o a la sal

12.ZARZUELA DE MARISCO CLASICO /sarsuela de marisc clàssic

13.SECRETO IBÉRICO A LA BRASA CON TROMPETAS DE LA MUERTE Y PURÉ DE CALABAZA /secret ibèric a la brasa amb trompetes de la mort i puré de carbassa

14.TACO DE BACALAO CON CREMA DE QUESO AL PISTO /tac de bacallà amb crema de formatge al l’samfaina

15.PIES DE CERDO A LA BRASA CON SALSA CHIMICHURRI /peus de porc a la brasa amb salsa chimichurri

POSTRE.

A ELEGIR ENTRE LA VARIEDAD DEL DÍA

21,95

 

PAN, 1/4 DE AGUA SIN GAS O 1/4 DE VINO DE LA CASA O CAÑA DE CERVEZA
SI SE PIDE MÁS PAN, AGUA O VINO SE COBRARÁ  APARTE

SENSE  GASOSA                  SIN  GASEOSA

NO ES FARAN CANVIS EN ELS MENÙS ELABORATS. ES COBRARÁ TOT PER SEPARAT, COM A  CARTA EN CAS DE FER-HO

  NO SE EFECTUARÁN  CAMBIOS EN LOS MENÚS ELABORADOS.  SE COBRARÁ  TODO POR SEPARADO, COMO CARTA, EN CASO DE HACERLO

MENÚ  ESTRELLA

VIERNES 24 NOVIEMBRE 2017

APERITIVO:  VERMUT Y OLIVAS

PRIMER PLAT

  1. PARRILLADA DE VERDURAS A LA PLANCHA / Graellada de verdures a la planxa
  2. HUEVOS ROTOS CON PATATAS PAJA,MORCILLA Y AJOS TIERNOS/ous trencats amb patates palla,botifarra i alls tendres
  3. PLATO DE JAMÓN IBÉRICO CORTADO A MANO CON PAN DE CRISTAL /plat de pernil ibèric tallat a mà amb pa de vidre
  4. CANELONES DE MARISCO GRATINADOS CON BECHAMEL /canelons de marisc gratinats amb beixamel
  5. PLATO DE ROVELLONS A LA PLANCHA CON AJO Y PEREJIL /plat de rovellons a la planxa amb allí julivert
  6. CARDO A LA NAVARRA CON JAMÓN SERRANO /card a la navarra amb pernil serrà

7.CAZUELA DE CARACOLES EN SALSA /cassola de cargols amb salsa

SEGON PLAT

  1. TACO DE BACALAO A LA CREMA DE AVELLANA /tac de bacallà a la crema d’avellana
  2. SOLOMILLO DE CERDO CON PURE DE PATATA AL PIMIENTO /filet de porc amb puré de patata al pebrot
  3. PIES DE CERDO DESHUESADOS A LA PLANCHA CON SALSA DE VINO DULCE /peus de porc dessosats a la planxa alm salsa de vi dolç
  4. SECRETO DE CERDO ADOBADO CON GIRGOLAS Y CHAMPIÑONES /secret de porc adobat amb gírgoles i xampinyons
  5. MERLUZA AL HORNO CON ALMEJAS Y SALSA VERDE /lluç al forn amb cloïsses i salsa verda
  6. ARROZ CALDOSO CON GAMBAS Y CIGALAS PELADAS PARA SEÑORITOS/arròs caldós amb gambes i escamarlans pelades per senyorets
  7. DORADA AL HORNO AL CAVA O A LA SAL/orada al forn al cava o a la sal
  8. HAMBURGUESA RUTA 66,200gr (CARNE DE VACUNO,QUESO ARDIONA AHUMADO,BACON,TOMATE,LECHUGA FRANCES,CEBOLLA CARAMELIZADA Y MAYONESA TASCA I VINS)/carn boví,formatge ardiona fumat,bacó,tomàquet,enciam francés,ceba caramel-litzada i mainose tasca i vins

SUGERENCIA:BOTELLA DE CAVA CODORNIU BENJAMIN POR 2,50 SUPLEMENTO

POSTRE A ESCOLLIR

BROWNIE CON BOLA DE HELADO O SORBETE DE LIMON AL CAVA O TULIPA 3 GUSTOS

BEBIDA

UNA BOTELLA DE FAUSTINO VII CADA 4 PERSONAS, AGUA O ¼ DE CERVEZA O REFRESCO

SENSE  GASOSA       SIN GASEOSA

 

OFERTA:

BOTELLA DE CAVA CODORNIU BENJAMIN POR 2,50 POR PERSONA

12.95 IVA  INCLÒS

CAFÉ, TALLAT O INFUSSIO

 

 

EXTRAS  APARTE

NO ES FARAN CANVIS EN ELS MENÙS ELABORATS. ES COBRARÁ TOT PER SEPARAT, COM A CARTA, EN CAS DE FER-HO

NO SE EFECTUARÁN  CAMBIOS EN LOS MENÚS ELABORADOS.  SE COBRARÁ  TODO POR SEPARADO, COMO CARTA, EN CASO DE HACERLO.