logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
24 DE MARZO DE 2019 -

PRIMER PLATO

  • PLAT DE PERNIL  IBÈRIC  TALLAT  A MÀ AMB PA DE VIDRE / Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA / Parrillada de verduras a la plancha
  • MUSCLOS I CLOÏSSES A LA MARINERA /  mejillones y almejas a la marinera
  • PAELLA D’ARRÒS SEC AMB CALAMARCETS (PER A 2 PERSONES)/ paella de arroz seco con calamarcitos(para 2 personas)
  • OUS TRENCATS AMB PATATES I ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC/huevos rotos con patatas y virutas de jamón ibérico
  • GAMBES I ESCAMARLANS A LA PLANXA AMB AMANIDA/gambas y cigalas a la plancha con ensalada
  • AMANIDA TÈBIA AMB BOLETS I GULES SALTEJADES/ensalada tibia con setas y gulas salteadas
  • CARXOFES A LA BRASA AMB ENCENALLS DE PERNIL/Alcachofas a la brasa con virutas de jamón
  • ASSORTIMENT DE PATÉS I FORMATGE MANXEC SEC/surtido de patés y queso manchego seco
  • CANELONS CASOLANS TASCA I VINS/ Canelones caseros tasca i vins
  • CARGOLS AMB SALSA TASCA I VINS /Caracoles en salsa tasca i vins

SEGUNDO PLATO

  • ARRÒS CALDÓS AMB RAP I GAMBES / Arroz caldoso con rape y gambas
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMI-CHURRI / Pies de cerdo a la brasa con salsa chimi-churri
  • ORADA AL FORN O A LA SAL /Dorada al horno o a la sal
  • COSTELLES I MITJANES DE XAI A LA BRASA AMB GUARNICIÓ/costillas y michanas de cordero a la brasa con guarnición
  • MEDALLONS DE FILET DE VEDELLA A LA BRASA AMB GUARNICIÓ/medallones de solomillo de ternera a la brasa con guarnición
  • RAP AL FORN A LA CREMA DE GAMBES/rape al horno a la crema de gambas
  • 1/2 GRAELLADA DE CARN A LA BRASA/1/2 parrillada de carne a la brasa
  • 1/2 CONILL A LA BRASA AMB ALLIOLI/ 1/2 Conejo a la brasa con alioli
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA/taco de bacalao a la llauna
  • CONFIT D’ÀNEC A LA TARONJA/ Confit de pato a la naranja

POSTRES

A ESCOLLIR ENTRE LA VARIETAT DEL DIA / A ESCOGER ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

PAN , ¼  DE AGUA SIN  GAS

1 AMPOLLA DE FAUSTINO CADA 3 PERSONES SANGRIA DE VI CADA 3 PERSONES ,SANGRIA DE CAVA CADA 3 PERSONES(2€ SUPLEMENT) O 1/2 DE CERVESSA

SIN GASEOSA        SENSE GASOSA

CAFÉ O CORTADO O INFUSION

PRECIO MENÚ : 21,95

Del 11-3 al 15/03/19

Primer Plato

  • PLAT DE PERNIL  IBÈRIC  TALLAT  A MÀ AMB PA DE VIDRE / Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA / Parrillada de verduras a la plancha
  • CASSOLA DE MUSCLOS I CLOÏSSES A LA MARINERA / Cazuela de mejillones y almejas a la marinera
  • COMBINAT DE CARXOFES A LA BRASA AMB PATATA CALIU/Combinado de alcachofas con patata caliu
  • OUS TRENCATS AMB PATATES I ENCENALLS DE PERNIL/huevos rotos con patatas y virutas de jamón
  • PA DE VIDRE AMB ESCALIVADA I ANXOVES DEL CANTÀBRIC/pan de cristal con escalivada y anchoas del cantábrico
  • CARGOLS A LA LLAUNA O AMB SALSA/caracoles a la llauna o en salsa
  • DELICIOSA AMANIDA PRIMAVERA TASCA I VINS/ Deliciosa ensalada primavera tasca i vins
  • PAELLA D’ARRÒS SEC AMB CALAMARCETS (PER A 2 PERSONES)/ paella de arroz seco con calamarcitos(para 2 personas)
  • XAMPINYONS SALTATS AMB ALL I JULIVERT/ Champiñones salteados con ajo y per
  • GAMBES A LA PLANXA AMB AMANIDA / Gambas a la plancha con ensalada
Segundo Plato
  • ARRÒS CALDÓS AMB RAP I GAMBES o PAELLA o ARRÒS NEGRE/Arroz caldoso con rape y gambas o Paella o Arroz negro
  • 1/2 GRAELLADA DE CARN A LA BRASA/ 1/2 Gaellada de carne a la brasa
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMICHURRI/ Pies de cerdo a la brasa con salsa chimichurri
  • TIRA DE VEDELLA A LA BRASA A LES FINES HERBAS/Tira de ternera a la brasa a las finas hierbas
  • FILET DE PORC A LA BRASA AMB PATATA CALIU/ Solomillo de cerdo a la brasa con patata caliu
  • ORADA AL FORN O A LA SAL/Dorada al horno o a la sal
  • RAP A LA PLANXA AMB BASE DE VERDURETES/ Rape a la plancha con base de verduritas
  • HAMBURGUESA ESPECIAL TASCA I VINS
  • CONFIT D’ÀNEC A LA TARONJA/ Confit de pato a la naranja
  • COSTELLES I MIJANES DE XAI A LA BRASA(2 € de suplement)/ Costillas y michanas de cordero a la brasa(2 € de suplemento)
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA (2 € de suplement) / Taco de bacalao a la llauna(2 € de suplemento)
POSTRES

A ESCOLLIR ENTRE LA VARIETAT DEL DIA  A ESCOGER ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

BEBIDA

PAN , ¼  DE AGUA SIN  GAS

1 AMPOLLA DE VI DE LA CASA  CADA 4 PERSONES O 1/4 DE CERVESSA

SIN GASEOSA        SENSE GASOSA

CAFÉ O CORTADO O INFUSION

PRECIO

Sorry, the comment form is closed at this time.