logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
MENU DIARIO 26 DE MAYO DE 2019

-PRIMER PLATO

  • PLAT DE PERNIL  IBÈRIC  TALLAT  A MÀ AMB PA DE VIDRE / Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA / Parrillada de verduras a la plancha
  • MUSCLOS I CLOÏSSES A LA MARINERA /  mejillones y almejas a la marinera
  • PAELLA D’ARRÒS SEC AMB CALAMARCETS (PER A 2 PERSONES)/ paella de arroz seco con calamarcitos(para 2 personas)
  • CARGOLS AMB SALSA O A LA LLAUNA / caracoles en salsa o a la llauna
  • ASSORTIMENT D’EMBOTITS IBÈRICS I FORMATGE MANXEC SEC/surtido de embutidos ibéricos y queso manchego seco
  • OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA I ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC/huevos rotos con patatas paja y virutas de jamón ibérico
  • MELONET DE GALIA FARCIT DE CÒCTEL DE GAMBES/meloncito de galia relleno de cóctel de gambas
  • CARPACCIO DE RAP I SALMÓ FUMAT/carpaccio de rape y salmón ahumado
  • DUO D’ESCALIVADA I ESQUEIXADA AMB ANXOVES DEL CÀNTABRIC/duo de escalivada y esqueixada con anchoas del cántabrico

SEGUNDO PLATO

  • ARRÒS CALDÓS AMB RAP I GAMBES / Arroz caldoso con rape y gambas
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMI-CHURRI / Pies de cerdo a la brasa con salsa chimi-churri
  • ORADA AL FORN O A LA SAL/ Dorada al horno o a la sal
  • 1/2 GRAELLADA DE CARN A LA BRASA/1/2 parrillada de carne a la brasa
  • CONFIT D’ÀNEC A LA TARONJA/ Confit de pato a la naranja
  • SECRET DE PORC IBÈRIC ADOBAT A LA BRASA/secreto de cerdo ibérico adobado a la brasa
  • ESPATLLA DE CABRIT ESTIL ARANDA/espalda de cabrito estilo Aranda
  • SOL I OMBRA:FILET DE PORC AMB GAMBES I PERNIL FLAMEJAT AMB VI DE CAMAMILLA/sol y sombra:solomillo de cerdo con gambas y jamón flambeado con vino de manzanilla
  • CASSOLA DE RAP AMB CREMA DE GAMBES/cazuela de rape con crema de gambas
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA/taco de bacalao a la llauna
A elegir entre la variedad del dia

POSTRES

A elegir entre la variedad del día     

PAN , ¼  DE AGUA

1 AMPOLLA DE VI FAUSTINO VII CADA 3 PERSONES, SANGRIA DE VI CADA 3 PERSONES, SANGRIA DE CAVA CADA 3 PERSONES(2€ SUPLEMENT) O 1/2 DE CERVESSA

SIN GASEOSA        SENSE GASOSA

CAFÉ O CORTADO O INFUSION

 

   

 

 

     

PRECIO MENÚ :21,95

Del 20/5 al 24/5/19

Primer Plato

  • PLAT DE PERNIL  IBÈRIC  TALLAT  A MÀ AMB PA DE VIDRE / Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA / Parrillada de verduras a la plancha
  • CASSOLA DE MUSCLOS I CLOÏSSES A LA MARINERA / Cazuela de mejillones y almejas a la marinera
  • OUS TRENCATS AMB PATATES PALLA, SOBRASSADA I BACON/ Huevos rotos con patatas paja, sobrasada y beicon
  • CARGOLS A LA LLAUNA O AMB SALSA/caracoles a la llauna o en salsa
  • PAELLA D’ARRÒS SEC AMB CALAMARCETS (PER A 2 PERSONES)/ paella de arroz seco con calamarcitos(para 2 personas)
  • PA DE COCA AMB ESCALIVADA I FORMATGE DE CABRA/ Pan de coca con escalivada y queso de cabra
  • AMANIDA DE PERNIL,ESPINACS FRESCOS I ROCAFORT/ Ensalada de jamón,espinacas frescas y roquefort
  • CREMA DE MELÓ I ALVOCAT AMB ENCENALLS DE PERNIL/ Crema de melón y aguacate con viruta de jamón
Segundo Plato
  • ARRÒS CALDÓS AMB RAP I GAMBES o PAELLA o ARRÒS NEGRE/Arroz caldoso con rape y gambas o Paella o Arroz negro
  • 1/2 GRAELLADA DE CARN A LA BRASA/ 1/2 Parrillada de carne a la brasa
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMICHURRI/ Pies de cerdo a la brasa con salsa chimichurri
  • ORADA AL FORN O A LA SAL/Dorada al horno o a la sal
  • SECRET DE PORC IBÈRIC ADOBAT A LA BRASA AMB GUARNICIÓ/ Secreto de cerdo ibérico adobado a la brasa con guarnición
  • CONFIT D’ÀNEC A LA TARONJA/ Confit de pato a la naranja
  • COSTELLES I MITJANES DE XAI A LA BRASA(2 € de suplement)/ Costillas y michanas de cordero a la brasa(2 € de suplemento)
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA (2 € de suplement) / Taco de bacalao a la llauna (2 € de suplemento)
  • HAMBURGUESA DOBLE TASCA(2 niveles de vacuno,mermelada de tomate,rúcula,cebolla caramelizada,queso brie y miel)
POSTRES

A ESCOLLIR ENTRE LA VARIETAT DEL DIA  A ESCOGER ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

BEBIDA

PAN , ¼  DE AGUA SIN  GAS

1 AMPOLLA DE VI DE LA CASA  CADA 4 PERSONES O 1/4 DE CERVESSA

SIN GASEOSA        SENSE GASOSA

CAFÉ O CORTADO O INFUSION

PRECIO amb cafè,tallat o infusió

Sorry, the comment form is closed at this time.