logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
MENU DIARIO 17 DE NOVIEMBRE DE 2019

-PRIMER PLATO

  • PLAT DE PERNIL  IBÈRIC  TALLAT  A MÀ AMB PA DE VIDRE / Plato de jamón ibérico cortado a mano con pan de cristal
  • GRAELLADA DE VERDURES A LA PLANXA / Parrillada de verduras a la plancha
  • MUSCLOS I CLOÏSSES A LA MARINERA /  mejillones y almejas a la marinera
  • PAELLA D’ARRÒS SEC AMB CALAMARCETS (PER A 2 PERSONES)/ paella de arroz seco con calamarcitos(para 2 personas)
  • CARGOLS AMB SALSA O A LA LLAUNA / caracoles en salsa o a la llauna
  • OUS TRENCATS AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC I PATATES PALLA/ huevos rotos con virutas de jamón ibérico y patatas paja
  • SOPA DE PEIX I MARISC AMB ARRÒS/ sopa de pescado y marisco con arroz
  • CARPACCIO DE BACALLÀ I SALMÓ AMB RUCA I PARMESÀ/ carpaccio de bacalao y salmón con rúcula y parmesano
  • AMANIDA MESCLUM AMB BUNYOLS DE FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA D’AMETLLA/ ensalada mezclum con buñuelos de queso de cabra y vinagreta de almendra
  • CASSOLA DE GAMBES I GULES A L’ALL/ cazuela de gambas y gulas al ajillo

SEGUNDO PLATO

  • ARRÒS CALDÓS AMB RAP I GAMBES / Arroz caldoso con rape y gambas
  • PEUS DE PORC A LA BRASA AMB SALSA CHIMI-CHURRI / Pies de cerdo a la brasa con salsa chimi-churri
  • ORADA AL FORN O A LA SAL /dorada al horno o a la sal
  • 1/2 GRAELLADA DE CARN A LA BRASA/1/2 parrillada de carne a la brasa
  • SECRET DE PORC IBÈRIC ADOBAT A LA BRASA AMB PATATA CALIU/secret de cerdo ibérico adobado a la brasa con patata caliu
  • CABRIT ROSTIT AL FORN ESTIL ARANDA/ cabrito rustido al horno estilo Aranda
  • TAC DE BACALLÀ A LA LLAUNA/ taco de bacalao a la llauna
  • TORRADA QUATRE ESTACIONS: LLOM, BOTIFARRA I BACÓ AL GRATEN/ torrada cuatro estaciones: lomo, morcilla y beicon al graten
  • CONFIT D’ÀNEC A LA TARONJA/ confit de pato a la naranja
  • 1/2 POLLASTRE ROSTIT AL FORN A LES FINES HERBES/ 1/2 pollo rustido al horno a las finas hierbas

POSTRES

POSTRE

A elegir entre la variedad del dia

PAN , ¼  DE AGUA

1 AMPOLLA DE VI FAUSTINO VII CADA 3 PERSONES, SANGRIA DE VI CADA 3 PERSONES, SANGRIA DE CAVA CADA 3 PERSONES(2€ SUPLEMENT) O 1/2 DE CERVESSA

PRECIO MENÚ : 21,95

15/11/19

PRIMER PLATO

1

SEGUNDO PLATO

2

POSTRES

A ESCOLLIR ENTRE LA VARIETAT DEL DIA  A ESCOGER ENTRE LA VARIEDAD DEL DIA

BEBIDA

PAN , ¼  DE AGUA SIN  GAS

1 AMPOLLA DE VI DE LA CASA  CADA 4 PERSONES O 1/4 DE CERVESSA

SIN GASEOSA        SENSE GASOSA

CAFÉ O CORTADO O INFUSION

PRECIO: ( De Lunes a Viernes Mediodia)

Sorry, the comment form is closed at this time.